Szent Halál köpenyének a színei

Sok követő számára a színek fontos szerepet játszanak, a Szent Halállal történő mágikus munkában. Éppen ezért gyakori, hogy a Szent Halál szobrok különböző színű köpenyben  láthatók. A Szent Halál  mágiájában a  köpeny színek szerint más típusú energiának felel meg. Az alábbi besorolás szerint használják:

A fehér Szent Halál kerül megszólításra,  ha a lakás vagy a ház megtisztítása, atmoszférájának harmonizálása a cél. Békességet, nyugalmat terjeszt azon a területen ahol a mindennapjainkat éljük. Ezenkívül: megvéd a balesetektől és a szerencsétlenségtől is.

Fekete: erőteljes  energia. A fekete Szent Halál  megvéd az átkoktól, vagy megtöri a blokkokat, szerencsétlenségeket okozó mágikus támadások hatásait. Véd a  fizikai és pszichés támadásoktól is.  Ha úgy tapasztalod, hogy ártó mágiával próbál valaki rád törni, kezdj el imádkozni a fekete színű Szent Halálhoz védelemért.

Vörös: a szeretet,a szerelem, a szenvedély, a szex és a vonzerő megtestesítője a vörös Szent Halál. Párkapcsolat megóvásáért, a házastársi hűség erősítéséért imádkoznak sokan hozzá.  A szinglik az eljövendő házastárs megjelenéséért, vagy a szeretők, szexuális kalandok számának gyarapodásának céljából keresik.

Rózsaszín: a Szent Halál  ezen aspektusa,  amely a vörös és a fehér keveréke. A szeretetteljes energiáját ötvözi a vörösnek, és a fehér, puha, tisztító nyugalommal együtt lép működésbe.

Arany: pénz és anyagi siker a cél, akkor dolgozz együtt az arany színű köpenyt viselő Szent Halállal! Üzleti sikert, anyagi gazdagságot és jólétet vonz majd az életedbe. Előfordul az is, hogy a piacokon, vagy a boltokban láthatunk  arany színt viselő Szent Halál szobrokat. Nem véletlenül.

Ezüst,réz : a szerencsejátékosok, a kártyás játékosok a Szent Halál ezen aspektusához imádkoznak, amikor szerencsére van szükségük.

A Szent Halál zöld aspektusa jellemzően az igazságszolgáltatáshoz és a jogi szakmához kapcsolódik, de a termékenységhez is. A zöld Szent Halál az ügyvédek és bírák védőszentje. De  ha segítségre van szükség a jogi ügyekben, amelyekkel a bírósághoz kell fordulni, támogatását lehet kérni az ügyek számunkra sikeres kimeneteléért. A  zöld Szent Halál kérhető akkor is, ha szükség van valamire a növekedéshez és virágzáshoz. Ha valaki gyereket szeretne, ebben is ad támogatást.

A kék Szent Halálhoz leginkább kapcsolódik a bölcsesség, és a megértés folyamata.  Diákok, oktatók, kutatók, könyvtárosok, tudósok és filozófusok tisztelik ezt az aspektust. Dolgozz a kék Szent Halállal, ha a tudásod akarod bővíteni!

A Szent  Halál mágikus lila színe a lelki és lelki birodalmakhoz kapcsolódik. Dolgozz a Szent Halál lila aspektusával, ha megakarod ismerni a jövőt!  Növelni fogja a lelki képességeket, serkenti a prófétikus álmokat és az álomalkotás egyéb formáit, valamint a lelki békét és harmóniát.

Sárga: az egészség és a gyógyulás a sárga Szent Halálhoz kapcsolódó energia. Mind a fizikai, mind a mentális egészség szimbóluma, a gyógyítók, a betegek, az orvosok védőszentje. Az átlátszó borostyán gyakran tekinthető a függőség és a rehabilitáció színének.

Barna színű Szent Halál a halottakhoz, a nekromanciához, a szellemek birodalmával köthető össze. Ő az, akit meg kell hívnod, és együtt kell dolgoznod, amikor megpróbálsz kommunikálni a halottakkal. Ne felejtsd el, hogy mindig haladjunk át a Santa Muerte-nél, mielőtt a halottakkal dolgoznánk, és használd a jóslatot annak megállapítására, hogy van-e engedélyed a mágikus munkád folytatásához az élővilágon túl.

Szivárvány vagy több színű köpenyt viselő Szent Halál szobrok  egy módja annak, hogy minden egyes szín pozitív hatásait megkapj anélkül, hogy az oltáradon egyszerre több szobrot kelljen használnod.   Ha nincs hely vagy pénz a különféle szobrokhoz, de  a  Szent Halál különféle aspektusaival szeretnél egyszerre  dolgozni, a több színű szobor megoldást kínál erre.

Be the first to comment

Leave a Reply